top of page

concept

Het concept van Pure Napkin is gebaseerd op de aloude Aziatische traditie om gasten bij aankomst of na het diner een verfrissende handdoek aan te bieden.

 

Het Pure Napkin Concept is ontstaan ​​uit de wens om die traditie te behouden en tegelijkertijd het vitale belang te realiseren van een hygiënische wegwerp en biologisch afbreekbare handdoek. Een goede milieuvriendelijke vervanging voor de katoenen handdoek.

Letterlijk de THE GREEN TOWEL IN WHITE.

 

Pure Napkin handdoeken zijn samengeperst tot handige kleine tabletten.

Giet een kleine hoeveelheid (geparfumeerd) water over de tablet om het in korte tijd te veranderen in een full-size vochtige verfrissingshanddoek.

 

Presentatie speelt een cruciale rol in het Pure Napkin Concept.

Speciaal ontworpen voor een stijlvolle presentatie bieden wij een brede selectie van accessoires passend in verschillende hedendaagse restaurant sferen.

 

Pure Napkin gaat verder dan alleen het gebruik in restaurants.

Overal en altijd wanneer het comfort van een verfrissingshanddoek gewenst is,

doet Pure Napkin zijn werk: bars, schoonheidssalons en kapsalons, tijdens het sporten, in de keuken, in de badkamer, tijdens het reizen, tijdens een picknick ... alles wat u nodig hebt is een beetje water. 

concept
about

over ons

Pure Napkin is opgericht in 2011 in Bali, Indonesië.

Geïnspireerd door de gastvrije Aziatische traditie van het aanbieden van een verfrissende handdoek bij aankomst of na het diner.

Ons doel was om de verfrissingshanddoek naar een hoger niveau te brengen door een hygiënischer, maar vooral milieuvriendelijke handdoek te creëren.

Omdat presentatie altijd een cruciale rol speelt, hebben we een brede selectie accessoires ontworpen, passend in verschillende hedendaagse restaurant sferen.

Kort na de lancering van Pure Napkin op Bali, erkenden restaurants en bars al snel de vele voordelen van Pure Napkin ten opzichte van de veel gebruikte katoenen handdoek.

 

Pure Napkin is beschikbaar in meer dan 30 landen en kent een wereldwijde voortdurende groei.

over onze producten

De Pure Napkin handdoek is samengeperst in een klein handig tabletje en heeft maar een klein beetje water nodig om te veranderen in een full-size vochtige wegwerp verfrissingshanddoek.

Het materiaal bestaat uit bamboe vezels en houtpulp, een snel biologisch afbrekend materiaal dat geen schadelijk materialen achter laat in de natuur.

De multifunctionele handdoek van Pure Napkin is hyperallergeen, zonder additieven en vrij van giftstoffen.

 

Pure Napkin accessoires zijn zoveel mogelijk gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hergebruikt hout, rivier- en lavasteen.

contact

Pure Napkin BeNeLux

Pure Only Nederland V.O.F.

Postbus 53148

2505 AC  DEN HAAG

The Netherlands

E-mail : info@pureonly.nl

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bekijk onze channel
  • YouTube

Thanks for your reaction

contact
bottom of page